Två LeDiGA dagar!

Men imorgon blir det upp ändå vid 6.30 ska köra Tobbe till jobbet för att sedan ta bilen och åka tillbaka till campingen och städa ur stugan el ska man säga rummet HAHA, sen blir det tillbaka till Tobbes jobb vid 08.30 och få nyckel till lägenheten vi ska bo i nu från och med imorgon då tills våran lägenhet är klar :D Känns skönt! Sen blir det åh bära upp alla saker sen gå ner till gymmet och köra på sten hårt! Hehe Minst 2h!

Sa upp mig från Golds gym idag, så blir åh köra sten hårt nu fram tills sista Juni sen är det uppehåll i två månader. Juli och Augusti kommer ändå vara så mycket jobb just de månaderna och sen åer ju jag, Lina och Tobbe bort 1vecka och sen åker jag mycket inlines och cyklar på sommaren så två månader ska jag nog kunna hålla igång ändå, plus att vi lär ju få tillbaka våran lägenhet någon gång så då lär det bli en hel del tennis, basket och fotboll/Brännboll Med :D Så på något sätt ska jag nog kunna hålla igång, hehe.

Idag har jag jobbat från 7-15 och sen blev det en snabb sväng till campingen med Lina sen åkte vi bort till Berners på hobbykväll där vi bytte oljefilter åh olja m.m! Haha. Nej men det rasade lite delar här och där från Linas bil, hihi. Sen när vi tvättade den så for en del av lacken bort. HAHA!

Nej jag bara skojja! Men nu är man på campingen igen och degar. Hmm. Undra om man ska hitta på något ikväll eller imorgon kväll typ bio eller något, skulle vara roligt. Hihi, nej nu har jag skrivit sjukt mycket, mer än vad jag tänkte, så nu ska jag dra!
| | Kommentera
Upp